Το C. D. A.  College σε συνεργασία με την iSPIRAL προσθέτει μια νέα δυναμική στα πτυχία του εντάσσοντας στη διδασκαλία του την εφαρμογή

του “Velos Corporate Administration Software”

 

 

Η λύση αυτοματοποίησης Velos Corporate Administration είναι ένα πολυεργαλείο το οποίο έχει αναπτυχθεί από την iSPIRAL και απλοποιεί τις διαδικασίες σε Γραμματειακές Υπηρεσίες. Έχει ενσωματωθεί στη διδασκαλία των μαθημάτων του Higher Diploma in Office Administration, προκειμένου οι μαθητές να εξοικειωθούν με τις τεχνολογικές  εξελίξεις στο τομέα του Corporate Administration και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό  πλεονέκτημα στη μετέπειτα επαγγελματική τους δράση.

Με αυτό τα διαδραστικό  μέσο αυτοματοποίησης καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους, οι φοιτητές ενημερώνονται για το πώς το Velos Corporate Administration Software κτίζει και αναπτύσσει  διαδικασίες σε: Banking Administration, Document Management, Billing Management, Reporting Management και άλλα. Η λύση Corporate Administration αποτελεί  μια έξυπνη και πρακτική εφαρμογή για επαγγελματίες του χώρου καθώς ρυθμίζει την εισαγωγή στοιχείων, αναπτύσσει και αποθηκεύει έγγραφα και reports, εκδίδει τιμολόγια και εκτελεί αυτόματα ένα αριθμό υπηρεσιών για λογαριασμό των Corporate Administrators.

Η iSPIRAL με εμπειρία δέκα χρόνων αναπτύσσει  λύσεις software οι οποίες απευθύνονται στις ανάγκες Corporate Administrators,  Δικηγόρων, Accounting  και Audit επαγγελματιών όπως και άλλων  εκπροσώπων από τον Χρηματοποικονομικό τομέα. Στόχος της είναι να διευκολύνει τις διεργασίες των επιχειρήσεων  με  την εξοικονόμηση χρόνου και κόπου. Η  συνεργασία με το C.D.A ενδυναμώνει περαιτέρω τις γνώσεις των νέων επαγγελματιών.

 

CLIENTS IN 6 COUNTRIES

 

25+ PARTNERS

 

350+ CLIENTS

 

10,000+ USERS

TRUSTED BY SOME OF THE TOP BANKS IN EUROPE

                             
 
 

News

Blogs

DOWNLOAD BROCHURE
BENEFITS

COMMENTS

CASE STUDY

BROCHURE

SPEAK TO US
OUR GLOBAL AWARDS & ASSOCIATIONS
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok